Kategorije proizvoda

NeoTHERM brand rezultat je 20 godišnjeg iskustva u domeni poslovanja tehnikom grijanja i obnovljivim izvorima energije. Pod NeoTHERM robnom markom tržištu su dostupni selektirani proizvodi vodećih EU i svjetskih OEM proizvođača HVAC opreme i pratećih komponenti.

NeoTHERM - Comfort for life, vaš prvi izbor kada su u pitanju kvaliteta, trajnost, funkcionalnost i design uz optimalnu razinu cijena.

NeoTHERM brand

Kod selekcije proizvoda, posebna je pažnja posvećena zadovoljavanju NeoTHERM standarda kvalitete. Prije uvrštavanja u NeoTHERM program, svaki od proizvoda prolazi posebne točke kontole kao što su usklađenost i kompatibilnost sa primjenjivim normama i standardima, energetska učinkovitost, funkcionalnost i životni vijek proizvoda, a sve s ciljem maksimizacije zadovoljstva kako krajnjeg korisnika, tako i osoba nadležnih za montažu i izvođenje instalacija.

NeoTHERM proizvodi

Neotherm program obuhvaća 4 osnovne kategorije proizvoda:

  • solarne sustave i opremu za zagrijavanje tople vode pomoću sunčeve energije
  • opremu za izvedbu instalacija podnog grijanja
  • opremu za izvedbu instalacija radijatorskog grijanja
  • akumulacijske spremnike

Uz navedene osnovne kategorije proizvoda, NeoTHERM program upotpunjen je i dodatnim proizvodima (NeoTHERM ili drugog kompatibilnog branda) koji zajedno kompletiraju ponudu čime se osigurava adekvatnost i kompatibilnost ugrađenih elemenata.

Misija

Misija NeoTHERM branda je osigurati kompletnu paletu proizvoda iz domicilnog programa opreme za centralno grijanje i solarno zagrijavanje tople vode, a sve uz zadovoljenje visokih kriterija razine kvalitete, funkcionalnosti i dizajna.

Vizija

Vizija NeoTHERM branda je postizanje reginalne liderske pozicije u segmentu distribucije proizvoda koji su sastavni dio programa i to temeljeno prije svega na programu visokokvalitetnih proizvoda te kroz pružanje kvalitetne prodajne i postprodajne podrške kako trgovačkim kućama i instalaterima, tako i krajnim kupcima NeoTHERM proizvoda.

 

Postani NeoTHERM distributer    NeoTHERM prodajna mjesta